Nyt projekt “Select for Cities”

Del

Byerne Antwerpen, København og Helsinki åbner en innovationsudfordring for europæiske virksomheder: Hvordan kan byer genopfinde dem selv som forbundne og omfattende ”Internet of Everything” labs, med nem adgang for udviklere og innovatører til at afprøve, teste og validere deres løsninger?

Select for Cities har et budget på 5.6 millioner euro til innovationsudfordringen, som vil blive fordelt ud på 3 stadier af udfordringen mellem december 2015 og november 2018. Innovationsudfordringen er finansieret af de deltagende byer og Europa Kommissionen.

Byer rundt omkring i verden er på udkig efter måder (metoder, teknologier og værktøjer) at fremme åben innovation på for løse udfordringer, skabe værdi for borgerne og virksomheder og blive smarte byer i processen.

Læs mere om projektet her: select4cities.eu

Hvad er “Internet of Everything” (Internet of Things)?:
“IoT bringer tidligere inerte objekter ind i den dynamiske verden af informationsteknologi. Det dækker over en række teknologier, fra sensorer som måler miljømæssige forhold til RFID tags, som kan gøre det muligt for brugere at interagere med objekter. I IoT verdenen producerer alting data som kan indsamles og analyseres. Fundamentalt set betyder IoT et skift fra reaktive til proaktive systemer; fra forsinket problemstyring til automatisk registrér-og-reagér.” (Adler, 08.31.15)

Referencer:
Adler, L. 08.31.15, The Urban Internet of Things: Surveying Innovations Across City Systems. Tilgængelig på:
datasmart.ash.harvard.edu/news/article/the-urban-internet-of-things-727


Kontakt