Eksperter i billedgenkendelse og digital vejningsteknologi?

Del

Er din virksomhed, forskningsinstitut eller organisation eksperter i billedgenkendelsessoftware eller digital vejningsteknologi? Så vil vi gerne møde dig! Alternativt, hvis du kender nogen som er ekspert på området, må du meget gerne dele denne forespørgsel med dem!

Til et projekt om ‘Smart affald’ vil vi gerne kunne automatisk registrere:

  • Hvad vores fejemaskiner i København samler op fra gaden?
  • Hvor meget vejer det?

Derfor leder vi efter ekspertkompetencer indenfor:

  • Billedgenkendelsessoftware (video bliver optaget fra fejemaskinernes sugehøjde – kan dette analyseres for at fortælle os, hvilket affald der bliver samlet fra gaderne?)
  • Digital vejningsteknologi (ideelt set vil vi gerne have kontinuerlig dokumentation af affaldets vægt, som bliver samlet af vores skraldebiler med tidsstempel og lokation.)

Eksperterne vil blive inviteret til et arrangement d. 15. september, 2015, kl 9:00 i vores lokaler på Fæstningens Materialegård, Frederiksholms Kanal 30, DK-1220 København K.

Til arrangementet vil vi præsentere vores udfordring i dybden og præsentere fejemaskinerne og andet udstyr, som bliver brugt i affaldshåndteringen i Københavns Kommune. Formålet med dagen er at finde potentielle partnere, som gerne vil udvikle og teste nye innovative løsninger for ’smart affald’.

Projektet er udviklet i et samarbejde mellem Center for Driftsudvikling (Teknik- og Miljøforvaltningen), /KL.7. og Copenhagen Solutions Lab


Kontakt